Fine Wine i Fine Spot zapraszają na wyjątkowe warsztaty kuchni wegetariańskiej!
Lubisz gotować, poznawać nowe smaki? Uwielbiasz interesujące dyskusje z kieliszkiem wina w dłoni? Weź udział w warsztatach, podczas których nasza gościni podzieli się z Tobą swoją wiedzą i umiejętnościami. Razem z Adrianą Wójcikowską, szefową kuchni i współwłaścicielką restauracji Vamos przygotujesz proste, ale wyśmienite dania – takie, które zawsze robią efekt WOW! W trakcie gotowania skosztujesz specjalnie wybranych na tę okazję win, dobranych przez naszego sommeliera i managera salonu w Krakowie Jana Nowaka.
Co Cię czeka podczas spotkania:
- Nauczysz się przyrządzania pysznych dań, a także poznasz wiele przydatnych na co dzień praktyk u boku szefowej kuchni Adriany Wójcikowskiej, miłośniczki śródziemnomorskich smaków, współtwórczyni konceptów Filo Greckie Bistro i Mazi, aktualnie odpowiedzialnej za restaurację Vamos.
- Będziesz mieć możliwość poznania i degustowania wyselekcjonowanych specjalnie na tę okazję win.
- Naładujesz się pozytywną energią!
- Kruche ciasto, kremowa ricotta z chrzanem, glazurowane pomidory, piklowany arbuz, kwiaty kopru
- Młode ziemniaczki jak z ogniska, podane na pieczonej fecie, zielone szparagi, grillowane ogórki małosolne, cytryna konfitowana z harissą i miodem, stixy ziemniaczane
- Gołąbki nadziewane soczewicą z porem, jabłkiem i miętą, chili crunch z aromatem trufli, krem ziemniaczany, smażony bób
- Eton mess z truskawkami i rabarbarem
Gotuj, degustuj i baw się przy tym wspaniale!
Cena: 339 zł/osoba
Więcej informacji:
tel.: 506-770-873
mail: krakow@fine-wine.pl
>> ILOŚĆ MIEJSC JEST OGRANICZONA<<